Wie zijn wij

Wie zijn wij

Aannemingsbedrijf Van Til is een kleinschalig bouwbedrijf dat bijna veertig jaar ervaring heeft in renovatie, restauratie, verbouw en onderhoud. Of het gaat om dagelijks- of meerjarenonderhoud, renovatie of het groot onderhoud van 100 of meer woningen, u kunt altijd bij ons terecht!

De kernactiviteiten van ons bedrijf zijn:

  • Renoveren & Isoleren
  • Meerjarenonderhoud gevelelementen
  • Klachten- en Mutatieonderhoud
  • Vastgoedverbetering
  • Levensloopbestendig maken
  • Inbraakpreventie
Klant staat centraal

De klant staat bij Van Til centraal. Wij streven altijd naar langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers. Door onze korte communicatielijnen en flexibiliteit kunnen wij goed inspelen op uw wensen. Wij komen de gemaakte afspraken over het uitvoeringsniveau, budget en bouwtijd na.

Vakbekwaam en kwaliteit

Al onze uitvoerders en onderaannemers zijn vakbekwaam en VCA-gecertificeerd. Zo bent u altijd verzekerd van vaklieden die door een goede basisopleiding en voortdurende bij- en nascholing op niveau blijven. Door onze platte organisatie, gemotiveerde medewerkers en ons streven naar continuïteit, is onze prijs/kwaliteit verhouding uitstekend te noemen. Bovendien zijn wij onder andere aangesloten bij Bouwend Nederland.

Ontzorgen

Bij de kleine en middelgrote projecten streven wij ernaar dat de opdrachtgever één aanspreekpunt heeft, die start met de opname van het werk en zorgt dat de laatste opleveringspunten goed worden afgehandeld. Bij grote projecten borgen wij de inbreng van calculatie en werkvoorbereiding en zijn er nauwe contacten met de uitvoerder en projectleider. Ook nemen wij u zorg uit handen door de communicatie met de bewoners te verzorgen.

Persoonlijk contact

Bij Van Til hechten wij sterk aan persoonlijk contact en eerlijke communicatie. Als u een offerte aanvraagt, komen wij persoonlijk langs om de situatie van het pand ter plekke te beoordelen. U ontvangt altijd een vrijblijvende en reële offerte, waarbij meerwerk zo veel mogelijk vermeden wordt. Indien de offerte akkoord is, overleggen wij over de planning, gewenste opleverdatum en tussenopleveringen. Mocht u tussentijds vragen hebben dan kunt u ons altijd bereiken.

Wij zijn wij - Van Til BV
Onze sterke punten:

Ervaring

Met bijna 40 jaar ervaring als aannemingsbedrijf, bent u verzekerd van een goede en betrouwbare partner.

Vakmanschap

Al onze medewerkers van directie tot uitvoerder en onderaannemer zijn vakbekwaam en VCA-gecertificeerd.  

Een goede basisopleiding en continue na- en bijscholing zijn bij ons de standaard.

Persoonlijke benadering

Persoonlijk contact en korte communicatielijnen. Daar staan wij om bekend. Wij kennen onze klanten en staan altijd met raad en daad voor u klaar.

Ontzorgen

Wij nemen u alle zorg uit handen, vanaf de voorbereiding tot oplevering en communicatie met bewoners. U kunt zich kunt richten op uw eigen werk en wij zorgen voor de rest.

Altijd stapje meer

Wij doen wat wij zeggen en zeggen wat wij doen. U krijgt geen verrassingen achteraf. Wij doen altijd een stapje meer en komen de gemaakte afspraken over uitvoeringsniveau, budget en bouwtijd na.

Resultaat gericht onderhoud

Wij maken heldere, betrouwbare en controleerbare afspraken met u over de kwaliteit van het werk. Zo is continuïteit verzekerd en worden kosten bespaard.