Renoveren & Isoleren

Renoveren met de laatste technieken

Van Til maakt bij het renoveren gebruik van de nieuwste technieken. Door nauw samen te werken met onze leveranciers zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Onze uitvoerders en onderaannemers zijn ervaren professionals die bij elk renovatieproject telkens weer vakwerk afleveren.

Na de renovatie voldoet uw pand aan alle hedendaagse levensstandaarden, zonder afbreuk te doen aan de karakteristieke uiterlijke kenmerken. Wij werken uitsluitend met duurzame hoogwaardige materialen en houden uiteraard rekening met de standaarden en veiligheidseisen die vandaag de dag aan gebouwen gesteld worden.

Renovatie bedrijfs- en winkelpanden

Bij het verbouwen en renoveren van bedrijfs- en winkelpanden staan flexibiliteit, kwaliteit en accuratesse voorop. Van Til pakt uw verbouwing efficiënt aan, zowel bij een gehele verbouwing van een pand als bij het herindelen van een bestaande ruimte. Met oog voor detail wordt gewerkt aan een praktische indeling, met de juiste afwerking van wanden, plafonds en vloeren.

Meer dan isoleren

Als allround aannemingsbedrijf kennen wij de waarde van een goed geïsoleerde woning en bedrijfspand. Onze bouwspecialisten controleren het pand op een groot aantal punten en brengen isolatiematerialen aan waar nodig. Zo zorgen wij dat het warmteverlies tot een minimum wordt beperkt en de warmte in de winter binnen blijft en de hitte in de zomer juist buiten. U profiteert dus het hele jaar door van een aangenaam binnenklimaat en leefcomfort.

Isoleren betekent ook ventileren! Wij zullen de mogelijkheid van ventileren in de bestaande situatie beoordelen en zo nodig een voorstel tot verbetering van de ventilatie aanbieden.

Wij kunnen het volgende bij u isoleren:

  • Beglazing thermische/geluid
  • Dak- & vloerisolatie
  • Kruipruimte-isolatie
  • Geluidsisolatie
  • Spouwmuurisolatie
  • Buiten of binnen gevelisolatie

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op.